Изпълненията на певицата Кристина Орбакайте в градовете в Сибир и Далечния

...
Изпълненията на певицата Кристина Орбакайте в градовете в Сибир и Далечния
Коментари Харесай

В Русия отмениха концерти на дъщерята на Алла Пугачова заради антивоенната позиция на майка й

Изпълненията на певицата Кристина Орбакайте в градовете в Сибир и Далечния изток се анулират всеобщо . Това става след " претенции на патритичната общност ", оповестява Руската работа на Би Би Си.

" Патриотичната " общност упреква Орбакайте, че има американско поданство. Тя е щерка на Алла Пугачева . Именитата руска естрадна прима зае ясна антивоенна позиция. Концертите на Орбакайте, планувани за март, бяха по едно и също време анулирани в Новосибирск, Красноярск, Иркутск, Улан-Уде, Благовещенск и Хабаровск.

Властите във Владивосток не бързаха да забранят нейния концерт. От кметството обявиха, че тя не е " задграничен сътрудник " и че няма други правни учредения концертът да бъде неразрешен по искане на така наречен " патриотичната " общност

В сряда обаче кметът на Владивосток Константин Шестаков изпрати писмо до уредниците на концертите на Кристина Орбакайте и Диана Арбенина и им " предложи " да анулират изявите си в града.

В четвъртък стана известно, че концертът на заслужената артистка на Русия Кристина Орбакайте, който беше плануван във Владивосток на 19 март, е анулиран. Решението е взето взаимно от уредниците и концертната зала " Феско хол ", където трябваше да се организира събитието, оповестява ТАСС.
 Писателят Борис Акунин задочно задържан в Русия
Писателят Борис Акунин задочно задържан в Русия

По обвиняване за " военни имитации " и " оправдаване на тероризма "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР